Acılı Ezme

Porsi10 şeflerinin kaliteli ürünlerle özenle hazırladığı, Türk mutfağının önemli lezzetlerinden olan acılı ezme, isterseniz kahvaltılarınızda sos olarak tüketebilir, ya da akşam yemeklerinizin yanında meze olarak servis edebilirsiniz. Porsi10 acılı ezmesi, davet sofraları için harika bir çeşit olmakla birlikte pratikliğiyle de size zaman kazandıracak. Yapımında kırmızı pul biber kullanıldığı için iştah açıcı özelliği de olan ezme, genellikle et ve balık yemeklerinin yanında tercih edilmektedir.

Acılı ezme acı sevenlerin gözdesi, acı sevmeyenlere bile acıyı sevdirecek kadar damak çatlatan harika bir mezedir. Kebapların yanında ya da sıcak pide ile sunulan Porsi10 acılı ezmesi, kimsenin karşı koyamayacağı bir meze türüdür. Bir kez denediğinizde bağımlısı olacak ve bu harika çeşnili mezeyi onlarca yemeğin yanında tatmak isteyeceksiniz. Kızarmış ekmek ile sabah kahvaltılarınızda veya öğün aralarınızda tadına doyulmaz bir atıştırmalık olarak da tercih edebilirsiniz.

Kalite standartlarımız çerçevesinde hijyenik koşullarda üretim tesisimizde titizlikle hazırlanan ve özenle paketlenen acılı ezmeyi, dilediğiniz yemeğin yanında servis ederek sofralarınızda harikalar yaratabilirsiniz.

Acılı Ezmeyle Ne Yenir?

Her öğünde, her ikramda ve her sofrada tüm yemeklerin yanına yakışan acılı ezmeyle Porsi10 İmam Bayıldı veya Porsi10 İslim Köfte‘yi menünüze eklemek lezzetine doyulmaz bir seçim olacaktır. Porsi10 ürünlerimizin pratikliği ile hem hızlı hem lezzetine doyulmaz davet sofralarını kolayca hazırlayabilirsiniz.

Enerji ve Besin Öğeleri 100 g için
Enerjı (kj /kcal)1291/309
Yağ (g)10,1
Doymuş Yağ (g)1
Karbonhidrat (g)35,9
Şekerler (g)7,9
Lif (g)20,9
Protein (g)8
Tuz (g)1

İçindekiler

Domates, Salatalık, Domates Salçası, Kuru Soğan, Çarliston Biber, Ayçiçek Yağı, Maydanoz, Kırmızı Pul Biber, Tuz



error: Content is protected !!