Gurme Mac & Cheese

Nefis cheedar peyniri ve çıtır çıtır lezzetiyle misafir sofralarının, hafta içi atıştırmalıkların, akşam yemeklerinin en güzel tamamlayıcısı olan Porsi10  Mac & Cheese vazgeçilmeziniz olacak.

Porsi10 şeflerinin tarafından hazırlanan Mac & Cheese’i yedikten sonra öğünlerinize mutlaka eklemek isteyeceksiniz.

Lezzetiyle dillere destan olmuş Porsi10 Mac & Cheese’i 4 dakikada sıvı yağda kızartarak servise hazır hale getirebilirsiniz. Pratik hazırlanışı ile ailenize ve misafirlerinize muhteşem bir lezzet olarak sunabilirsiniz.

Gurme Mac & Cheese’in Yanında Ne Yenir ?

Gurme Mac & Cheese’in yanına Porsi10 Acılı Ezme veya Porsi10 Patlıcan Herse‘nin eklenmesiyle kolay bir akşam yemeği veya öğlen öğününü lezzetine doyulmaz hale getirebilirsiniz.

Enerji ve Besin Öğeleri 100 g için
Enerji (kJ/kcal)828/198
Yağ (g)9,4
Doymuş Yağ(g)4,9
Karbonhidrat (g)18
Şekerler (g)2,2
Lif (g)0,7
Protein (g)9,2
Tuz(g)0,4

İçindekiler

Cheddar Peyniri [( Pastörize Inek Sütü, Tuz, Peynir Mayası Ve Peynir Kültürü, Stabilizör (E509), Koruyucu (E202)], Su, Makarna (Durum Buğday Irmiği, Su), Peynirli Makarna Sosu [Kavrulmuş Un, Peynir Tozları (%27), Yağ Tozu (Bitkisel Yağ, Glukoz Şurubu, Süt Proteini, Mısır Nişastası, Buğday Unu, İyotlu Tuz, Aroma Verici (Soya), Maya Özütü, Bitkisel Yağ (Palm), Limon Suyu Tozu, Maydanoz, Karabiber, Fesleğen, Zerdeçal], Pastörize Edilmiş İnek Sütü, Panko (Buğday Unu, Palm Yağı, Glikoz, Maya, Tuz), Pane Harcı [Galeta Unu (Buğday Unu, Tuz, Tatlı Kırmızı Biber Özütü, Maya), Buğday Unu, İyotlu Tuz, Maltodekstrin, Yumurta Akı Tozu, Maya Özütü, Yumurta Sarısı Tozu, Aroma Vericiler (Kereviz), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Limon Suyu Tozu, Karabiber, Bitkisel Yağ (Palm), Kurutulmuş Öğütülmüş Sarımsak, Zerdeçal], Buğday Unu, Fesleğen, Tereyağı (Pastörize Inek Sütü Kreması, Tereyağı Kültürü), Ayçiçek Yağı, Sarımsak, Sebzeli Çeşni [İyotlu Tuz, Aroma Arttırıcı(Monosodyum Glutamat), Mısır Nişastası, Patates Nişastası, Şeker, Aroma Vericiler(Kereviz), Bitkisel Hurma Yağı, %2,8 Kurutulmuş Ve Öğütülmüş Sebzeler (Kereviz, Havuç, Pırasa, Domates), Kurutulmuş Öğütülmüş Soğan, Kurutulmuş Öğütülmüş Sarımsak, Nane, Maydanoz, Zerdeçal, Karabiber Özütü)], Tuz, Karabiber



error: Content is protected !!