Patlıcan Herse

Mangal ortamlarının tamamlayıcısı, balık sofralarının tercihi, meze lezzetlerinin öncelikli tercih edileni Porsi10 patlıcan herse ’yi ara sıcak ya da meze olarak misafirlerinize zevkle ikram edebilirsiniz.

Patlıcan, geleneksel Türk mutfağında sıkça kullanılan ve tercih edilen bir üründür. Mezelerden ana yemeklere geniş bir yelpazede kullanılan patlıcan, dünyada en çok Çin ve Hindistan’da yetiştirilirken ülkemizde de Urfa bölgesi patlıcan yetiştirilmesindeki önemli noktalardan birisidir. Kalori değerinin düşük olması ile birlikte içindeki kalsiyum minerali sayesinde kemik gelişimine katkı sağlar.

Ayrıca vitamin ve mineraller yönünden zengin olması da bağırsak ve kalp sağlığına iyi gelir. Porsi10 şeflerinin özel reçetesi, kendine has eşsiz lezzeti ve iştah açıcı özelliği ile pratik doyurucu bir lezzet olarak patlıcan herse, en çok tercih edilen mezeler arasında yerini almaktadır.

Patlıcan Hersenin Yanında Ne Yenir ?

Gurme Avcı Böreği ve Gurme Paçanga Böreği‘nin yanına Porsi10 patlıcan herseyi eklediğinizde çok yakışacaktır. Porsi10 mutfaklarında uzman şeflerimizin özenle hazırladığı lezzetler pratikliği ile size zaman kazandıracaktır.

Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için
Enerjı kj/kcal276/66
Yağ (g)4,2
Doymuş Yağ (g)0,4
Karbonhidrat (g)5,2
Şekerler (g)0,5
Lif (g)2,1
Protein (g)0,7
Tuz (g)2,3

İçindekiler

Közlenmiş Patlıcan, Domates, Çarliston Biber, Ayçicek Yağı, Limon Sosu [ Su, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Limon Suyu Konsantresi ,şeker, Limon Emülsiyonu, Koruyucu (Potasyum Sorbat ,sodyum Benzoat ), Antioksidan (Askorbik Asit), Doğala Özdeş Limon Aroması ], Üzüm Sirkesi ( Üzüm Sirkesi , Koruyucu (E233 Sodyum Metabisülfit), Tuz, Maydanoz, Sarımsak, Kırmızı Pul Biber



error: Content is protected !!